Nieuw in CAST: Smartdeal

afbeelding
09 juli 2019

De boodschap voor zomer 2020: duurzaamheid is dé trend. De nieuwe pop-up showroom in CAST van Raymond Wiegerinck sluit hier perfect bij aan! De schoenen van SMARTDEAL staan volledig in het thema van vegan, biologisch & duurzaamheid. Denk hierbij aan schoenen van biologisch katoen, gerecyclede kleding en petflessen.

Na vijf jaar met veel plezier te hebben gewerkt voor Panama Jack heeft Raymond besloten om een ander uitdagend pad te bewandelen. Hij kijkt erg uit naar het nieuwe beursseizoen wat in augustus van start zal gaan. In zijn pop-up showroom presenteert hij de volgende drie merken:

Ethletic
Ethletic is hét eerste fair-trade sneakermerk van de wereld. De schoenen zijn verkrijgbaar in heren en dames modellen. Naast de retro en sportieve look en comfortabele pasvorm, zijn de schoenen ook nog eens duurzaam geproduceerd. Ze bestaan uit biologisch katoen en F.S.C. rubber (certificering die staat voor verantwoord bosbeheer waarbij ecologische functies van het bos worden behouden).PETA approved, Check! 

image


Jonny-s
Jonny-s is een Duits familiebedrijf dat al ruim 400 jaar bestaat. De Jonny-s schoen gaat tegen de mainstream in, maar is tegelijkertijd bedoeld voor echte modeliefhebbers. Daarnaast zijn ze ook gemaakt van vegan & biologische producten. Alle Jonny-s schoenen zijn met de hand gemaakt en zijn gemaakt van plantaardig gelooid leer. De collectie bestaat onder andere uit onderstaande kleurrijke sandalen.
 

image


Slow-walk
Slow-Walk is een Spaans merk. De schoenen van Slow-Walk zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen en zijn wederom PETA-approved! Het belangrijkste kenmerk van de Slowwalk-schoen is de flexibiliteit, het dekt alle behoeften van de meest veeleisende voeten.

Benieuwd naar de collectie?

Bezoek SMARTDEAL @ CAST Pop-up showroom 3