Vier de zomer met de Verhulst Zomer Actie

afbeelding
09 juli 2019

De zomer is van start gegaan! Bij Verhulst vieren ze dit met een leuke consumenten-actie. De Verhulst drager kan t/m 31 augustus 2019 een foto insturen van haar Verhulst schoenen tijdens de zomer en maakt zo kans op een extra paar shoes. Met de actie geven we onze slogan ‘Shoes by Verhulst, stories by you’ een extra dimensie.

Shoes by Verhulst, stories by you
De schoenen van Verhulst krijgen veel van de wereld te zien. Van uitjes dicht bij huis tot reizen naar verre bestemmingen. Verhulst is op zoek naar de avonturen van deze schoenen. Misschien hebben ze wel een mooie wandeling gemaakt door een leuke stad? Of hebben ze tijdens zonsondergang over het strand gelopen? Maak deze zomer een foto van jouw Verhulst schoenen op een speciale plek en vertel je verhaal. De leukste foto's worden beloond met een nieuw paar Verhulst Shoes!

2x kans om te winnen
De winnaars worden gekozen op 2 manieren. Na de inzend-periode kan er gestemd worden op Facebook. De foto met de meeste likes wint de publieksprijs. Daarnaast kiest Verhulst Shoes ook een winnaar. Hierbij zijn stemmen niet belangrijk, maar gaat het puur om creativiteit. Dit is de juryprijs.

Verhulst 
Verhulst Shoes is hét modieuze dames comfortmerk van Nederlands fabricaat. Met de beste pasvorm, de mooiste kleuren en de fraaiste details. Gemaakt met liefde, vakmanschap, traditie en een scherp oog voor kwaliteit

Bezoek Verhulst @ CAST showroom 237