Antar Shoe breidt showroom uit

afbeelding
06 augustus 2019

Vanaf augustus 2019 heeft Antar Shoe een vernieuwde en vergrote showroom in CAST. Over de uitbreiding van de showroom in Nieuwegein vertelt eigenaar Marco Jorna: “Omdat we nieuwe merken aan ons portfolio toevoegen, hebben we onze showroom uitgebreid met 80m2. Zo hebben we nu 240m2 vloeroppervlak om onze merken te presenteren en bezoekers te inspireren.” De showroom kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, leer en een duurzame moswand.

Antar Shoe verwelkomt jou graag in de volledig vernieuwde en vergrote showroom. Je  kunt er onder andere de nieuwste collecties slippers voor 2020, de bekende Bergstein producten, de wand met outdoorschoenen van Grisport, maar ook drie nieuwe merken: Gioseppo, Hot Potatoes en La Siesta vinden.

Over Antar Shoe

Antar Shoe importeert en distribueert internationale merken in verschillende segmenten van de markt. Antar Shoe is onder andere importeur voor Nederland, Belgie & Luxemburg van Ipanema, Rider, Bergstein, Grisport en Olang.

Antar Shoe levert aan een brede klantengroep van schoenenwinkels, sportzaken, kledingwinkels en boetieks tot outdoorspeciaalzaken en campingwinkels. Klanten kunnen via de B2B webshop 24/7 bestellen en actuele informatie vinden over leveringen en producten.

image  image

Bezoek de vernieuwde showroom van Antar Shoe @ CAST showroom 469