Dit was CAST & SPORT

afbeelding
07 augustus 2019

Afgelopen maandag (5 augustus) trapte CAST het inkoopseizoen af met de eerste segmentdag  CAST&SPORT. Naast de vaste exposanten stonden deze dag ook gastexposanten klaar om hun nieuwe collecties te presenteren.

MERKEN
Over het aantal merken hadden we niks te klagen, we hadden een super aanbod! Totaal waren er 70 topmerken aanwezig, waaronder Vans, Fila, Arkk, Champion, Pony & New Balance. De beursvloer was volledig gevuld met een zeer relevant merkenaanbod. Genoeg redenen om een kijkje te komen nemen. Toch lieten veel bezoekers, ondanks onze veelvuldige communicatie en marketing, het afweten. Het aantal bezoekers was veel lager dan verwacht. 

image

Tijdens de middag stond de lunch klaar in het restaurant van CAST op het middenplein. Het middenplein is dit seizoen volledig in het teken van de zomer gezet met nieuwe tafels & stoelen. Na afloop van de beurs werd de dag afgesloten met een borrel op de beursvloer en in de bistro.

WHAT'S NEXT?
Heb jij CAST & SPORT gemist? Kom dan naar onze volgende segmentatie dagen: Kids (12 augustus), Trends (19 augustus), Comfort (9 september) en Accesoires (16 september). Meld je alvast online aan en voorkom een wachtrij bij de entree. Aanmelden kan via deze link. 

image