Nieuwe showrooms in CAST

afbeelding
07 augustus 2019

Een nieuw seizoen betekent naast natuurlijk ook nieuwe showrooms. Er zijn een aantal showrooms die ons helaas verlaten hebben, maar gelukkig is er genoeg leuks voor teruggekomen! Lees hieronder wie er allemaal nieuw zijn bij CAST. 

FOOTNOTES 

Het vrouwencomfortmerk Footnotes keert per 1 augustus terug op de Nederlandse en Belgische markt. De nieuwe onderneming die de ontwikkeling, verkoop en distributie van het merk op zich neemt, heet Triple F.  Bezoek aankomend seizoen zeker deze nieuwe showroom (241) op de 1e verdieping. 

PEDRO MIRALLES 

In de nieuwe showroom van Pedro Miralles zijn onder andere met de merken Weekend by Pedro Miralles & Oh! My Sandals te vinden. Bezoek Pedro Miralles in showroom 226 op de 1e verdieping. 

image

SMARTDEAL 

Smartdeal is de nieuwe showroom in pop-up 3 op niveau 2. De schoenen van SMARTDEAL staan volledig in het thema van vegan, biologisch & duurzaamheid. 

image

SALESMEISJE

Salesmeisje is de nieuwe showroom in pop-up 4 op niveau 2. Salesmeisje is een leverancier van verschillende tassenmerken. 

image

ARISTO

In de nieuwe showroom van Aristo kunnen de bezoekers de nieuwe collectie van FinnComfort zien alsmede de allernieuwste 3D scanner, comfortzolen en anatomische voetbed Flips van Aetrex.

image