Nieuwe collecties SS20 bij Schoenen van de Graaff

afbeelding
12 augustus 2019

LILIAN

LILIAN is van alle markten thuis en brengt voor voorjaar 2020 een brede collectie bestaande uit:

- Korte en lange laarzen in leer , python en (geperforceerd) suède.
- Elegante spitse pumps en ballerina’s op een keur aan hakken
- Comfortabele ronde instappers, veterschoenen en pumps (opanka gemaakt en daardoor supersoepel en comfortabel)
- Moderne sandaletten

Naast suède spelen multicolour pythons, lak en verschillende metallics een belangrijke rol.

image

VOLARE

VOLARE brengt voor zomer 2020 een luxe collectie mocassins, veterschoenen, instappers en sneakers voor de volle voet (een ruime G) met een uitneembaar voetbed.

Er zijn modellen op losse hakken, bekleed en onbekleed, maar ook op sportieve sleehakken. Alle onderwerken én binnenwerken zijn zacht en soepel om het loopplezier te verhogen.

Naast de dit seizoen belangrijke aardkleuren zijn er frisse nieuwe tinten. Er wordt gewerkt met suède, uni en geperforeerd, multicolour pythons, kreuklak, stretch-stof en verschillende metallics. Daarnaast is er een materiaal dat in zonlicht van kleur verandert.

Ter decoratie zijn er verschillende strikken en banden, effen en multicolour en prachtige pastelkleurige glazen sierraden die meekleuren met de schoenen en de daarboven gedragen kleding.

image

SOFTCLOX

SOFTCLOX maakt zomer en winter schoenen op superlichte buigzame houten zolen. Dankzij het buigpunt van TPU wikkelen de zolen als het ware vanzelf af. Voeg daaraan toe het gebruik van zachte leersoorten en je krijgt een supercomfortabele schoen.

De zomercollectie bestaat volledig uit sandalen, slippers en muilen. Softclox is van oudsher sterk in natuurtinten. Ook heeft Softclox veel oog voor het milieu. De productie vind plaats in Europa met Europees natuurhout. Voor elke gekapte boom wordt een nieuwe geplant. Al het houtafval wordt gebruikt om de eigen fabriek en andere openbare gebouwen in de vestigingsplaats te verwarmen. Het aanbrengen van het buigpunt van TPU gebeurt zonder toevoeging van chemicaliën.

image

De genoemde collectie’s zijn te zien in showroom 253