Deze merken staan op de CAST & TRENDS dag

afbeelding
13 augustus 2019

Maandag 19 augustus is alweer de derde segmentdag CAST & TRENDS. Wil je je assortiment aanvullen met de mooiste fashionitems en ben je op zoek naar (nieuwe) merken? Mis deze dag dan niet.

Op de gastexpo staan er 38 merken voor jou klaar om hun nieuwste collectie te presenteren voor SS20. Naast de vaste exposanten zijn er ook gastexposanten aanwezig die het trendsegment vertegenwoordigen. Onder andere de merken Premium, L’altra idea byba, Scarpe Di Moda, Jack & Jones en Inyati.

INYATI

Inyati lanceerde in 2018 haar eerste tassenlijn en voor de lente-zomercollectie van 2020 heeft Inyati naast de tassen ook een vegan schoenenlijn ontwikkeld! Inyati is een jong, vernieuwend accessoire merk dat zich onderscheid door het frisse kleurgebruik, een cleane look en de fashionable designs. Naast het design heeft Inyati ook duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Alle Inyati tassen en schoenen zijn diervrij en gemaakt van premium vegan materialen, de stof van de voeringen wordt gemaakt van gerecyclede flessen.

image

 

MERKENLIJST
Bekijk hieronder welke merken er nog meer op de gastexpo staan: 

-  Premium 
- L'altra idea bvba 
- Scarpe Di Moda 
- Jack & Jones
- Inyati 
- S’Oliver 
- Aimee Bos 
- SIGOTTO UOMO &  SIGOTTO DONNA
- Karen Millen I Sebago I Aigle I MOA 
- Walter Agencies 
- Gioseppo I Ipanema I Cartago
- Supertrash
- Karl Lagerfeld 
- Replay, Superga, Pantofola d’Oro en Sun68 
- H32 & Ponche 
- Comforta 
- Sixtyseven
-  HIP 
- HUB 
- Hummel
- Melik 
- Skechers 
- Lowa 
- Tielen Agenturen 
- Birkenstock
- Sioux
-Tenson
-Uzurii

TICKETS

Een bezoek brengen aan de TREND dag? Je bent als retailer van harte welkom! Toegang kan uitsluitend op vertoon van een gratis ticket. Je kunt je gratis ticket hier bestellen.