Nieuwe pop up: Salesmeisje

afbeelding
15 augustus 2019

Vanaf augustus hebben we er een nieuwe pop-up showroom bij: Salesmeisje. Salesmeisje is een tassenagentuur gespecialiseerd in het op de Beneluxmarkt brengen van unieke, reeds in het buitenland goed verkopende merken die buiten seizoens- ook doorlopende collecties voeren. 

Deze merken zijn met name succesvol in mode- en schoenenwinkels. Ze zijn vanaf kleine aantallen te bestellen en hebben een levertijd tussen de 3 en 4 weken voor de doorlopende en collectie voor aankomende winter. Daarnaast is een collectie voor aankomende lente/zomer. 

B-PRIME
De collectie van B-Prime tassen zijn uniek en erg mooi. Ze zijn neopreen 3D print tassen met kalfsleer afgewerkt De modetrend voor de komende seizoenen. Op 2 maart is hiervan in Nederland een concept shop-in-shop in een schoenenwinkel geopend waar gemiddeld 4 tassen per week worden verkocht!

SALVATORESORRENTINO
De collectie bestaat uit bijzondere leren business tassen/rugzakken en schoudertassen. De tassen zijn in vele kleuren verkrijgbaar voor zowel mannen als stoere vrouwen. 

YNOT
Ynot is het grootste tassenmerk van Italië. De collectie bestaat uit damestassen in vele verschillende modellen en lijnen. 

REDIBO
Unieke leren damestassen in diverse modieuze modellen en met mooie afwerking in 16 kleuren.

EVOBAG
De tassen van Evobay zijn gemaakt volgens een uniek concept! Je kan namelijk je mobiel opladen in deze tas. Zodra je je mobiel in je stapt stop begint deze met draadloos opladen. 

SWISSRUIGOR
Is een uitgebreide lijn met koffers, rug-, business- en reistassen in robuuste stoffen. Deze lijn is met name bedoeld voor het reis- en schoolseizoen. Premium kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. 

Bezoek Pop Up 4 @ CAST op de 2e etage tegenover Havaianas