Dit was CAST & KIDS

afbeelding
16 augustus 2019

Afgelopen maandag (12 augustus) vond de tweede segmentdag CAST & KIDS plaats. Het centrum stond volledig in het teken van kids. Naast onze vaste exposanten stonden er ook weer gastexposanten klaar om hun nieuwe SS20 collectie te presenteren.

NIEUWE TRENDS 
Dit seizoen zien we weer een aantal dingen terug komen in de nieuwe collecties voor SS20.  Er wordt veel kleur gebruikt, waaronder neonkleuren en pastelkleuren. Vooral de kleur roze zagen we heel veel terug op de beursvloer. Daarnaast komen in veel collecties weer de verschillende printjes en materialen terug in de sneakers. Hieronder een korte impressie van de nieuwste collecties: 

image

image

image

image

image

WHAT'S NEXT? 
Heb jij CAST & KIDS gemist? Kom dan naar onze volgende segmentdagen: Trends (19 augustus), Buy & Bloom (25, 26 & 27 augustus), Comfort (9 september) en Accesoires (16 september). Meld je alvast online aan en voorkom een wachtrij bij de entree. Aanmelden kan via deze link.