Earth Rally shoe Timberland

afbeelding
16 augustus 2019

Timberland heeft een nieuw model voor SS20: de Earth Rally Shoe. Het model is van de nieuwe ReBOTL lijn. De schoenen in deze nieuwe lijn bestaan voor 50% uit gerecyclede petflessen. Dat betekent dat elk paar is gemaakt van het equivalent van 6 tot 10 plastic flessen.

Over de hele wereld neemt het gebruik van plastic flessen toe. En als gevolg daarvan worden de afvalhopen steeds groter. Maar dankzij een aantal vooruitstrevende mensen worden wereldwijd miljarden flessen verzameld, gerecycled en omgezet in duurzame RPET-yarns. Deze gebruikt Timberland om vervolgens schoenen van te maken. 

KEY FEATURES & BENEFITS
- Upper gemaakt van REBOTL stof en synthetisch leer. 
- 100% PET veters
- OrthoLite voetenbed 

image

image

Bezoek Timberland @ CAST showroom 528