NIEUW in CAST: Wolkenwerk

afbeelding
30 augustus 2019

Cucina di Moda heeft een nieuw merk toegevoegd aan hun collectie: Wolkenwerk.

WOLKENWERK

Wolkenwerk is een Duits merk dat staat voor duurzame en modieuze producten. Hans Kreuch de eigenaar van het merk, stelt hoge eisen aan product en kwaliteit. “Handmade in Europe” is zijn credo. Met andere woorden, ontwerp en distributie vindt plaats in Duitsland. Alle materialen komen uit Italië, wat een hoog niveau van mode en uitstekende, gecertificeerde kwaliteit garandeert. In de voorjaar/zomer collectie 2020 wordt voor het eerst gebruik gemaakt van Olijfleder. Bij het looien van dit leder is gebruik gemaakt van een plantaardig looimiddel, volledig vrij van schadelijke stoffen. Het resultaat is mooi en gezond leer dat volledig biologisch afbreekbaar is.

image

Naast het toevoegen van dit nieuwe merk aan hun collectie is de showroom ook volledig verbouwd. De showroom heeft een frisse & sfeervolle uitstraling gekregen. 

Kom de nieuwe collectie van Wolkenwerk bekijken @ CAST showroom 66.