Django & Juliette nieuw bij Phenomene

afbeelding
02 september 2019

DJANGO & JULIETTE
Het Australische label Django & Juliette werd in 2001 opgericht door Kerrie Munroe. Het vrouwenschoenenmerk is vernoemd naar haar toen pasgeboren tweeling neefje en nichtje. Al snel werd het label een van de meest succesvolle merken binnen het portfolio van het familiebedrijf Munro Footwear Group, één van de grootste schoenfabrikanten van Australië. Elke nieuwe collectie wordt met liefde ontworpen en ontwikkeld in Melbourne, waarbij Kerrie Munroe nog steeds persoonlijk alle verschillende modellen test op draagcomfort en kwaliteit. Het merk heeft diepe roots in het Australische schoenenindustrie waarbij het gehele productieproces plaatsvindt in fabrieken in Melbourne.

PHENOMENE
Bernard van Dijk van Phenomene Agenturen heeft het Australische label Django & Juliette opgenomen in zijn portfolio. De stijlen variëren van sandalen tot boots.

Kom de nieuwe collectie bekijken bij Phenomene @ CAST showroom 374