NIEUW in CAST: Ocean Refresh

afbeelding
03 september 2019

Shoes and News heeft een nieuw slippermerk “Ocean Refresh” toegevoegd aan het merkenpakket.

OCEAN REFRESH
Jaarlijks wordt er minstens 8 miljoen ton plastic in onze oceaan gestopt. Als we dat niet opruimen en de voortdurende vervuiling niet nu stoppen, worden we geconfronteerd met het mogelijke uitsterven van zoveel ongelooflijke soorten en de verstoring van het hele ecosysteem. Daarom zet het slippermerk Ocean Refresh zich in om plastic te verwijderen uit de zee en gebruiken dan ook per paar slippers 24 plastic flessen uit de oceaan. De slippers zijn 100 procent gemaakt van gerecyclede materialen en is te verkrijgen in maat 34 tot en met maat 46. De slippers zijn er in verschillende kleuren verkrijgbaar met elk een toepasselijke naam bijvoorbeeld : coral red, aqua marine of ocean blue.

Bekijk de nieuwe collecties van Shoes & News @ CAST showroom 473