Duca del Cosma trotse sponsor van KLM Open

afbeelding
10 september 2019

Golf fashion merk Duca del Cosma is sponsor van de 100e Dutch Open (het KLM open) als de officiële schoen- en kledingsponsor, één van Europa’s oudste golftoernooien.

Voor het tweede jaar op rij is het Nederlandse merk de sponsor van de NGF vrijwilligerskleding. Ca. 1500 vrijwilligers die namens de Nederlandse Golf Federatie (NGF) het grootste golftoernooi van Nederland in goede banen leiden, worden gekleed door Duca del Cosma.

Dit jaar pakken zij uit met een speciaal ontworpen limited edition golfschoenenlijn voor het 100e toernooi. Er zijn maar liefst 6 varianten in de frisse kleuren KLM blauw en ING oranje en deze zijn verkrijgbaar in het paviljoen van Duca del Cosma.

Op dit moment bestaat de collectie golf en lifestyle sneakers uit ca 150 modellen en ze zijn allemaal te zien en te koop in het Duca Paviljoen.

Duca del Cosma is gestart in 2006 in Italië door designer Baldovino Mattiazzo die met een revolutionaire eerste spikeless golf sneaker op de markt kwam. Sinds 2016 is het bedrijf in Nederlandse handen en heeft het een internationaal hoofdkantoor in Nederland. Duca del Cosma schoenen zijn inmiddels al in meer dan 30 landen verkrijgbaar.

Het toernooi vindt van 12 tot 15 september plaats in de nabijheid van Schiphol op de uitdagende golfcourse ‘The International’ in Badhoevedorp. Donderdagmiddag 12 september is er een Mediaborrel vanaf 17.00 uur.

Voor meer informatie : www.ducadelcosma.com