Dit was CAST & COMFORT

afbeelding
13 september 2019

Afgelopen maandag 9 september vond CAST & COMFORT plaats. De beurs was dit keer anders opgebouwd dan dat we gewend zijn. De gastexposanten van Comfort stonden dit keer gelijk bij binnenkomst op de begane grond in plaats van in onze gastexpo. Daarnaast stonden er van onze vaste exposanten enkele comfort samples rondom het middenplein. Voor de gehele collectie en meer informatie kon de bezoekers een kijkje gaan nemen in de showroom. 

De nieuwe opstelling van de beurs viel bij iedereen goed in de smaak. Zowel van de bezoekers als de exposanten kwamen positieve reacties.

De gastexposanten hadden de hele dag bezoekers die een kijkje kwamen nemen, de samples op het middenplein werden veel opgepakt en bekeken en daarnaast zorgde het voor reuring in het centrum. Gedurende de dag was het gezellig druk in het centrum.

Hieronder een impressie van de dag: 

image

image

image