Smartdeal Shoe Agency verwelkomt nieuw merk

afbeelding
23 september 2019

Raymond heeft vrij recentelijk vier veganistische schoenmerken onder zijn vleugels genomen. Afgelopen week heeft hij een nieuw merk aan zijn portfolio toegevoegd, genaamd ‘Vesica Piscis’.

Vesica Piscis wil enkel veganistische schoenen produceren en op de markt brengen. De kernwaarden van het merk zijn dan ook ‘recycled’, ‘organic’, ‘vegan’ en ‘recycable’. Bij de productie van de in Spanje handgemaakte schoenen wordt bijvoorbeeld ook geen lijm of leer gebruikt. Zelfs qua locatie wordt er gedacht aan de puntjes op de i, want hun hoofdkantoor is gesitueerd in een kraakpand. Dit voornamelijk om de aankoopprijs voor de consument zo laag mogelijk te houden.

Bij de productie van de schoenendozen wordt er ook rekening gehouden met het milieu. Zo worden de schoenendozen met bijna 67 procent minder materiaal gemaakt. Als laatste mooie feit wordt een percentage van het aankoopbedrag gedoneerd aan Libera de Animal Rights Association.

Bekijk het nieuwe merk van Smartdeal Shoe Agency @ CAST pop up 3