CAST nodigt mode, sport en schoen inkopers uit voor nieuw event: Kick ON!

afbeelding
07 januari 2020

Met de komst van 2020 staat er ook weer een nieuw inkoopseizoen voor de deur! Ontwerpteams van merken, producenten en leveranciers hebben weer hun best gedaan om een mooie collectie voor aankomend winterseizoen samen te stellen.

Om gezamenlijk het nieuwe seizoen te starten roept CAST op om op maandag 3 februari 2020 samen het seizoen af te trappen. Hierbij zijn eigenaren van winkels, inkopers, maar zeker ook het (ondernemende) personeel uitgenodigd om zich te laten inspireren. Met de ogen gericht op duurzaamheid, een thema waar niemand omheen kan, worden verschillende denkrichtingen meegegeven. Kleine of grote handige tips en tricks gepresenteerd door inspirerende sprekers en bedrijven op diverse locaties in CAST.

KICK-ON EVENT

De officiële opening van het nieuwe inkoopseizoen vindt plaats op maandag 3 februari 2020. Samen met alle leveranciers, winkeliers, (ondernemend) personeel en inkopers trapt CAST het nieuwe seizoen af met een positieve blik richting de toekomst. Tijdens het KICK ON event wordt er ingespeeld op de huidige ontwikkelingen in de retail en kijken we gezamenlijk vooruit door middel van direct toepasbare tips & tricks.

Deze dag staat in het teken van topics waar je niet meer omheen kunt als ondernemer: duurzaamheid, circulariteit en beleving. Naast alle 150+ vaste showrooms die verplicht open zijn is er een programma dat start om 11.00u tot 15.00 uur. Als gastspreker is Jan van Setten aanwezig om je te laten ‘on’ denken, zijn er diverse stands op het gebied van duurzaamheid en is er een verbluffende act van de bekende illusionist Victor Mids. Daarnaast wordt de samenwerking met het duurzame platform AllGoods gelanceerd.

image