SKECHERS: GET FIT IN 2020

afbeelding
09 januari 2020

Meer sporten en bewegen staan ieder jaar hoog in de top van populairste voornemens. Maak je doelen concreet en houd ze realistisch – dat is de sleutel tot succes om je voornemens lang(er) vol te houden, is de motivatietip van Skechers. Naast doelen stellen helpt ook de juiste gear je het jaar door. Dit is niet alleen Belangrijk voor de beginnende, maar ook voor de gevorderde sporter. Met een collectie voor je favoriete sportactiviteiten, helpt Skechers je bij het volbrengen van je goede voornemens.

Skechers Ultra Groove
Door de ultra groove-schokabsorberende zolen met Air-Cooled Memory Foam, zijn deze vrouwelijke sneakers geschikt voor een HIIT- of (Cross)Fit-les. De schoenen zijn verkrijgbaar in het grijs-roze en zwart-roze.

Ultra Flex 2.0 Lite-Groove
Dit is een flexibele sneaker gemaakt van zacht, geweven materiaal. Deze schoen is door de flexibiliteit perfect om tijdens elke flexibele les te dragen. De schoenen zijn verkrijgbaar in zwart en wit, beide met witte zool.

Solar Fuse
Deze sneaker heeft flexibele Air-Cooled Memory Foam-comfortzolen, hierdoor is de schoen geschikt voor elk type training. De schoenen zijn verkrijgbaar in het zwart (met roze/blauw/oranje) en wit (met blauw/geel/roze), beide met een witte zool.

Bezoek Skechers in showroom 611 @CAST