WINACTIE bij Verhulst shoes tijdens BUY&BLOOM

afbeelding
14 februari 2020

Beproef uw geluk met een winactie bij Verhulst shoes tijdens BUY&BLOOM!

Loop tijdens het BUY&BLOOM even langs showroom 237 van Verhulst shoes, want je maakt kans op mooie pijzen.

Denk je het geluk aan je zijde te hebben? Kies één van de 100 gouden enveloppen en ontdek of je gevoel klopt. In iedere envelop zit een mooie prijs en er zijn liefst 15 verschillende prijzen te winnen. Je prijs wordt verzilverd na het plaatsen van een order.

Weekendje Milaan

Na het afsluiten van het seizoen wordt de hoofdprijs verloot aan één van de deelnemers van de actie. Je maakt dus naast je eerste prijs ook nog kans op een heerlijk weekendje voor 2 personen in de fashion hoofdstad van Europa. Fingers crossed!

Bezoek showroom 237 @CAST 

winactie Verhulst