Comforta Nieuwkoop B.V.

Let op: Dit bedrijf verkoopt niet aan particulieren.

afbeelding

Adres

Nijverheidsweg 5,
2421 LR Nieuwkoop

T 0172 579202
F 0172 572519
E info@comforta.nl

www.comforta.nl

Contactpersonen

Showroom

011 0
Plattegrond

T 030 6037746
F 030 6054351

Levert uit voorraad / op korte termijn

Productgroepen

Merken

Speciale maten

-

Over Comforta Nieuwkoop B.V.

Comforta Nieuwkoop B.V.

Al ruim 70 jaar staat Comforta Nieuwkoop B.V. voor u klaar als betrouwbare groothandel in footwear, fournituren en onderhoudsmiddelen. Wij helpen u graag aan een assortiment dat bij u past, op een gemoedelijke manier, zonder verplichtingen!

Trouw en betrouwbaar

Bij Comforta hebben we snelheid, betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel staan. Onze klanten geven ons bestaansrecht: als u succesvol bent, zijn wij het ook. Wij hechten dan ook veel waarde aan een goede relatie en doen er alles aan deze sterk te houden.

Advies op maat 

Wij gebruiken onze uitgebreide ervaring graag om u te helpen uw assortiment zo samen te stellen dat de omloopsnelheid optimaal is. Omdat elke retailer uniek is, bezoeken wij u in uw eigen omgeving. We luisteren naar uw wensen en stellen een productpakket samen dat daarbij past.

De juiste uitstraling 

Uw producten verdienen de beste presentatie. Ook dat is een grote kracht van Comforta. Door onze zorgvuldig opgebouwde kennis van de branche, weten wij hoe uw collectie het best tot zijn recht komt. Desgewenst verzorgen we marketingmateriaal, meubelstukken en slat walls tegen scherpe prijzen.

Producten die aandacht trekken

Onze collecties springen in het oog. Onze producten zijn laagdrempelig in te kopen, zeer verkoopbaar én een blikvanger voor uw winkel en etalage!

Workshops 

Een gerichte aanpak leidt tot omzetverhoging. Daarom biedt Comforta workshops aan voor u en uw medewerkers. Onze vertegenwoordiger geeft hierbij uitleg over de producten, klantgerichtheid en servicemogelijkheden. Energiek, efficiënt en goed voor de teamgeest!

Private labeling

Heeft u interesse in footwear of accessoires van Comforta, maar met uw eigen merkbeleving? Comforta is gespecialiseerd partner in private labeling. Neem contact met ons op of kom eens langs in onze showroom. We vertellen u er graag meer over!

Etalage

afbeelding
afbeelding
afbeelding