Merken >

Bergstein

Over Bergstein

Bergstein is razend populair onder meiden én jongens. De producten zijn verkrijgbaar in vele, sprankelende kleuren en passen hierdoor perfect bij alle unieke momenten die je samen met je kind beleeft. 

Van kanariegeel tot suikerspinroze. Van Koningsdag-oranje tot Kerstmis-rood en groen. Maar juist ook de kleine, simpele momenten brengen kleur in het leven. Samen lekker in de plassen stampen tijdens een frisse lentebui of verstoppertje spelen in het bos, bijvoorbeeld.

De hippe laarzen worden gemaakt van soepel natuurrubber waardoor ze heerlijk comfortabel zijn. Dit maakt Bergstein regenlaarzen haast onmisbaar in ons wispelturige Nederlandse klimaat.

Bergstein sloffen zijn hip om te dragen en geven gegarandeerd warme voetjes tijdens de koude seizoenen. De Cozy met haar antislipzool is er al voor de eerste stapjes, maar ook voor de voeten van papa en mama. De babyslofjes zijn nieuw in het assortiment van Bergstein, speciaal voor baby’s en uitgevoerd in mooie zachte kleuren. Beide modellen worden net zoals de Rainboot collecties in Europa vervaardigd.

De ruime kleurkeuze, perfecte pasvorm en aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding maken van Bergstein laarzen ook een ideaal kraam-, sinterklaas- of verjaardagscadeau. Elk moment een eigen kleur.

Bergstein. Color your moment.


Leverancier

Antar Shoe - E.V.S.A. Nunspeet B.V.

Showroom

469 2
Plattegrond

T 030 2120185

Levert uit voorraad / op korte termijn

Adres

De Rietkraag 17,
8082 AA Elburg

T 0031 (0)525 681420
E info@antarshoe.nl
Facebook www.facebook.com/IpanemaNL

www.antarshoe.nl

Contactpersonen