Merken >

Ipanema

Over Ipanema

Het Braziliaanse merk Ipanema is geïnspireerd door het meest levendige strand van Rio de Janeiro: Ipanema Beach. Al jaren creëert Ipanema collecties die ontworpen en geproduceerd worden door Grendene, één van de grootste producenten van slippers en sandalen in de wereld. Het bedrijf zit in het Zuid-Amerikaanse land – een land met 9.000 kilometer strand – dichtbij het vuur. Niet voor niets levert dit elk jaar een schitterende collectie slippers en sandalen op.

Ipanema Beach heeft zoveel prachtige kenmerken, dat het merk zich eenvoudig kan identificeren met deze mooie plaats. De charmante stranden en de Braziliaanse vrouwen die flaneren op de boulevards; de muziek en de straatparades, maar ook de verschillende stammen en culturen betoveren niet alleen toeristen maar ook het merk Ipanema.

Door de jaren heen heeft Ipanema vele voeten in de wereld veroverd. Het merk is in meer dan 90 landen verkrijgbaar en produceert meer dan 200 miljoen paar slippers en sandalen per jaar. In de fabrieken van Grendene wordt gewerkt met de allerhoogste normen als het gaat om duurzaamheid. De slippers worden gemaakt van PVC, daardoor is elke slipper recyclebaar, heerlijk zacht, flexibel en zeer comfortabel.

Elk seizoen brengt Antar Shoe een bezoek aan Grendene. Er wordt een passende collectie voor de Benelux geselecteerd. Voor retailers zijn er veel instore presentatiemiddelen beschikbaar en andere marketingtools. Ook is er een ruime keus aan dispensers en displays, zodat de slippers in elke winkel op de juiste manier staan gepresenteerd.


Leverancier

Antar Shoe - E.V.S.A. Nunspeet B.V.

Showroom

469 2
Plattegrond

T 030 2120185

Levert uit voorraad / op korte termijn

Adres

De Rietkraag 17,
8082 AA Elburg

T 0031 (0)525 681420
E info@antarshoe.nl
Facebook www.facebook.com/IpanemaNL

www.antarshoe.nl

Contactpersonen