Merken >

Olang

Over Olang

Het Italiaanse merk Olang wordt beschouwd als één van de meest toonaangevende bedrijven in de schoenen- en wintersportsector. Olang ontwerpt en produceert winterlaarzen en snowboots van een goede kwaliteit die duurzaam en geschikt zijn voor allerlei winterse avonturen. Het merk is populair in heel Europa, in alle wintersportgebieden en in vele andere landen over de hele wereld.

In het winterseizoen is Olang het merk dat kwaliteit combineert met Italiaans design. Elk jaar presenteren we in samenwerking met Olang een nieuwe collectie laarzen en snowboots voor de Benelux. Olang ontwikkeld laarzen en snowboots die bestand zijn tegen sneeuw en koude temperaturen. Praktische laarzen die comfortabel zijn om te dragen en tegelijkertijd niet meer weg te denken zijn als modeaccessoire.

Door de jaren heen heeft Olang zich bewezen als innovatief merk, bijvoorbeeld door het OC-systeem toe te passen. Het OC-systeem is een antislip-systeem dat bestaat uit twee beugels die in de zool verwerkt zijn. De beugels worden ‘omgeklapt’ bij gladde weersomstandigheden. Er verschijnen kleine spikes die zorgen voor goede grip bij gladde ondergronden.
 


Leverancier

Antar Shoe - E.V.S.A. Nunspeet B.V.

Showroom

469 2
Plattegrond

T 030 2120185

Levert uit voorraad / op korte termijn

Adres

De Rietkraag 17,
8082 AA Elburg

T 0031 (0)525 681420
E info@antarshoe.nl
Facebook www.facebook.com/IpanemaNL

www.antarshoe.nl

Contactpersonen