Merken >

Rider

Over Rider

Geïnspireerd door sport, zo ontstond het slippermerk Rider in de jaren ‘80. Het A-merk voor mannen blijft over heel de wereld voeten winnen. Telkens zoekt Rider in allerlei sporten naar inspiratie voor nieuwe producten. De combinatie van comfort en design bieden een kwaliteit die gewaardeerd wordt. Rider is uniek door keuze van de materialen en de comfortabele voetbedden.

Rider wordt geproduceerd in Brazilië door Grendene, één van de grootste producenten van slippers en sandalen in de wereld. In de fabrieken van Grendene wordt gewerkt met de allerhoogste normen als het gaat om duurzaamheid. De slippers worden gemaakt van PVC, daardoor is elke slipper recyclebaar, heerlijk zacht, flexibel en zeer comfortabel.

Elk seizoen brengt Antar Shoe een bezoek aan Grendene. Er wordt een passende collectie voor de Benelux geselecteerd. Voor retailers zijn er veel instore presentatiemiddelen beschikbaar en andere marketingtools. Ook is er een ruime keus aan dispensers en displays, zodat de slippers en sandalen in elke winkel op de juiste manier staan gepresenteerd.


Leverancier

Antar Shoe - E.V.S.A. Nunspeet B.V.

Showroom

469 2
Plattegrond

T 030 2120185

Levert uit voorraad / op korte termijn

Adres

De Rietkraag 17,
8082 AA Elburg

T 0031 (0)525 681420
E info@antarshoe.nl
Facebook www.facebook.com/IpanemaNL

www.antarshoe.nl

Contactpersonen