BrandNew | 20 & 21 augustus 2018

Welkom op BrandNew! Op deze pagina vindt u meer informatie over de beurs die plaatsvindt op 20 en 21 augustus.  Wilt u foto's bekijken van vorige edities? Klik dan hier. 

BrandNew is de eerste beurs in C.A.S.T. van het inkoopseizoen. Tijdens BrandNew laten alle showroomhouders en gastexposanten u graag de nieuwste schoenen- en tassentrends zien in hun showroom of stand. Ze vertellen u alles over hun nieuwe collecties, de eyecatchers en de hoogvliegers. Zo wordt u verrast met nieuwe merken en prachtige items die een perfecte aanvulling zijn op uw assortiment!

Vierde editie

Op 20 en 21 augustus organiseert C.A.S.T. de vierde editie van BrandNew. Dé gelegenheid om in te kopen te midden van de laatste trends. Ontmoet tevens nieuwe mensen en merken op de beursvloer met gastexposanten! Want ook al komt u er voor de schoenen en tassen, de mensen erachter zijn minstens zo belangrijk. Leg inspirerende contacten die u verder helpen en laat u verleiden door alle trends van het seizoen die u op deze beurs tegenkomt want orientatie en inspiratie staan centraal op deze beurs.

Trendpresentatie

BrandNew is de eerste beurs van het inkoopseizoen van Spring/Summer '19. Tijdens deze beurs willen we u de mogelijkheid geven om alles te weten te komen over de trends van het komende zomerseizoen. U kunt zich inschrijven voor een trendspresentatie uit de koker van Christine Boland | Trends en MindsetsLees er hier alles over. 

Ruim 600 merken

In C.A.S.T. zijn ruim 160 showrooms gevestigd die samen zo'n 600 merken vertegenwoordigen. Daarnaast is er op de eerste verdieping een beursvloer met gastexposanten te vinden. Een bezoek aan BrandNew geeft u de mogelijkheid om een grote veelzijdigheid aan merken te bekijken, varierend van laag tot hoog segment!

Zodra het merkenaanbod van alle (gast)exposanten bekend is, vindt u deze info hier. 

Beurstijden BrandNew

20 augustus 2018 van 09.00u tot 17.00u 
21 augustus 2018 van 09.00u tot 17.00u