BrandNew | 20 & 21 augustus 2018

Welkom op BrandNew! Op deze pagina vindt u meer informatie over de beurs die plaatsvindt op 20 en 21 augustus.  Wilt u foto's bekijken van vorige edities? Klik dan hier. 

BrandNew is de eerste beurs in C.A.S.T. van het inkoopseizoen. Tijdens BrandNew laten alle showroomhouders en gastexposanten u graag de nieuwste schoenen- en tassentrends zien in hun showroom of stand. Ze vertellen u alles over hun nieuwe collecties, de eyecatchers en de hoogvliegers. Zo wordt u verrast met nieuwe merken en prachtige items die een perfecte aanvulling zijn op uw assortiment!

Vierde editie

Op 20 en 21 augustus organiseert C.A.S.T. de derde editie van BrandNew. Dit is dé plek waar u nieuwe ideeen en trends opdoet en nieuwe mensen en merken ontmoet. Want ook al komt u er voor de schoenen en tassen, de mensen erachter zijn minstens zo belangrijk. Leg inspirerende contacten die u verder helpen en laat u verleiden door alle trends van het seizoen die u op deze beurs tegenkomt want orientatie en inspiratie staan centraal op deze beurs.

Vaste- en gastexposanten

In C.A.S.T. zijn ruim 160 showrooms gevestigd die samen zo'n 600 merken vertegenwoordigen. Daarnaast is er op de eerste verdieping een beursvloer met gastexposanten te vinden. Een bezoek aan BrandNew geeft u de mogelijkheid om een grote veelzijdigheid aan merken te bekijken, varierend van laag tot hoog segment!

Hier vindt u een overzicht van de merken van vaste exposanten. Zodra het merkenaanbod van gastexposanten bekend is, vindt u deze info hier. 

Beurstijden BrandNew

20 augustus 2018 van 09.00u tot 17.00u 
21 augustus 2018 van 09.00u tot 17.00u