BrandNew | 19 & 20 februari 2018


image

Welkom op BrandNew! Op deze pagina vindt u meer informatie over de beurs die plaatsvindt op 19 en 20 februari.  Wilt u foto's bekijken van vorige edities? Klik dan hier. 

BrandNew is de eerste beurs in C.A.S.T. van het inkoopseizoen. Tijdens BrandNew laten alle showroomhouders en gastexposanten u graag de nieuwste schoenen- en tassentrends zien in hun showroom of stand. Ze vertellen u alles over hun nieuwe collecties, de eyecatchers en de hoogvliegers. Zo wordt u verrast met nieuwe merken en prachtige items die een perfecte aanvulling zijn op uw assortiment!

Derde editie

Op 19 en 20 februari organiseert C.A.S.T. de derde editie van BrandNew. Dit is dé plek waar u nieuwe ideeen en trends opdoet en nieuwe mensen en merken ontmoet. Want ook al komt u er voor de schoenen en tassen, de mensen erachter zijn minstens zo belangrijk. Leg inspirerende contacten die u verder helpen en laat u verleiden door alle trends van het seizoen die u op deze beurs tegenkomt want orientatie en inspiratie staan centraal op deze beurs.

TrendSpots

Dit keer niet de traditionele trendshow met 1 catwalk, maar TrendSpots met 4 podia op het Middenplein! Op maandag 19 februari wordt het Middenplein omgetoverd tot de wereld van trendforecaster Jan Agelink. Hij vertelt u álles over de trends van winter 2018 én de eyecatchers die in C.A.S.T. te vinden zijn. Als bezoeker heeft u alle mogelijkheid om de samples te bekijken, materialen te voelen en de sfeer te proeven dankzij de acts die rondom u worden opgevoerd

Meer informatie over TrendSpots

TrendTour

Wilt u graag meer weten over de trends en hoe u deze kunt toepassen bij het inkopen? Meldt u dan gratis aan voor de TrendTour op 20 februari! U maakt dan onder leiding van Jan Agelink een tour door C.A.S.T. waarbij u langs trendboxen loopt en vrijblijvend showrooms binnenstapt met samples die het beste de trends weerspiegelen, van comfort tot fashion! 

Meer informatie over TrendTour 

Vaste- en gastexposanten

In C.A.S.T. zijn ruim 160 showrooms gevestigd die samen zo'n 600 merken vertegenwoordigen. Daarnaast is er op de eerste verdieping een beursvloer met gastexposanten te vinden. Een bezoek aan BrandNew geeft u de mogelijkheid om een grote veelzijdigheid aan merken te bekijken, varierend van laag tot hoog segment!

Hier vindt u een overzicht van alle merken op BrandNew

Beurstijden BrandNew

19 februari 2018 van 09.00u tot 17.00u 
20 februari 2018 van 09.00u tot 17.00u