Welkom op Buy&Bloom! Dé beurs om in te kopen, nieuwe contacten op te bouwen en bestaande contacten aan te halen. Dit is het moment om te floreren! Op die manier brengen we samen de branche verder. Sterke relaties tussen leveranciers en retailers zijn hiervoor essentieel.

Vierde editie

Op 9, 10 en 11 september zijn er naast de vaste exposanten ook gastexposanten te bezoeken.Tijdens deze dagen kunt u terecht voor afspraken met bekende en nieuwe merken onder het genot van muziek, een hapje en een drankje. Op 12 en 13 september zijn alle showrooms geopend van 09.00u - 17.00u. 

Vaste- en gastexposanten

In C.A.S.T. zijn ruim 160 showrooms gevestigd die samen zo'n 600 merken vertegenwoordigen. Daarnaast zijn er tijdens vooraf bepaalde beursdagen ook gastexposanten te vinden. Een bezoek aan Buy&Bloom geeft u de mogelijkheid om een grote veelzijdigheid aan merken te bekijken, varierend van laag tot hoog segment. Gezien de tijd in het seizoen is dit hét ultieme moment om op een zeer prettige en efficiënte manier uw orders te schrijven.

Hier vindt u een overzicht van de merken van vaste exposanten. 
Ons advies? Maak afspraken met de leveranciers tijdens de Buy&Bloom-week zodat ze alle tijd voor u hebben en u in de beste sfeer uw orders kunt doen!

Beurstijden Buy&Bloom

Vaste- en gastexposanten
Zondag 9 september van 10.00 tot 17.00 uur 
Maandag 10 september van 09.00 tot 17.00 uur - Sluit aan bij de Buy&Bloom&Borrel
Dinsdag 11 september van 09.00 tot 17.00 uur

Extra open dagen (alle showrooms geopend)
Woensdag 12 september van 09.00 tot 17.00 uur
Donderdag 13 september van 09.00 tot 17.00 uur
Bekijk het openingsprogramma voor meer informatie.

Parkeren

LET OP! Ticketloos parkeren C.A.S.T. 
Vanaf heden kan er uitsluitend met pinpas/creditcard en middels kentekenregistratie worden betaald. Dit betekent dat je géén ticket meer aan de automaat ontvangt bij het inrijden. 

INRIJDEN VIA KENTEKENREGISTRATIE EN ZONDER TICKET. BETALEN ALLEEN MET PINPAS OF CREDITCARD AAN AUTOMAAT BIJ UITRIJDEN! 

Parkeergarages vol? U kunt voor slechts € 5 (alleen per pin te voldoen) parkeren op het terrein naast C.A.S.T. Onze parkeerwacht helpt u ter plekke graag verder.