image

Welkom op Buy&Bloom! Waar BrandNew een beurs is waarbij u zich laat onderdompelen in de trends van Autumn/Winter '18/'19 is het tijdens Buy&Bloom tijd om in te kopen, nieuwe contacten op te bouwen en bestaande contacten aan te halen. Dit is het moment om te floreren! Op die manier brengen we samen de branche verder. Sterke relaties tussen leveranciers en retailers zijn hiervoor essentieel.

Derde editie

Van 4 tot en met 8 maart organiseert C.A.S.T. de beurs Buy&Bloom. Op 4, 5 en 6 maart zijn er naast de vaste exposanten ook gastexposanten te bezoeken. De showrooms van vaste exposanten zijn gedurende de gehele Buy&Bloom-week geopend. Tijdens Buy&Bloom kunt u terecht voor afspraken met bekende en nieuwe merken onder het genot van muziek, een hapje en een drankje. 

Vaste- en gastexposanten

In C.A.S.T. zijn ruim 160 showrooms gevestigd die samen zo'n 600 merken vertegenwoordigen. Daarnaast zijn er tijdens vooraf bepaalde beursdagen ook gastexposanten te vinden. Een bezoek aan Buy&Bloom geeft u de mogelijkheid om een grote veelzijdigheid aan merken te bekijken, varierend van laag tot hoog segment. Gezien de tijd in het seizoen is dit hét ultieme moment om op een zeer prettige en efficiënte manier uw orders te schrijven.

Ons advies? Maak afspraken met de leveranciers tijdens de Buy&Bloom-week zodat ze alle tijd voor u hebben en u in de beste sfeer uw orders kunt doen!

Beurstijden Buy&Bloom

Vaste- en gastexposanten
Zondag 4 maart van 10.00 tot 17.00uur 
Maandag 5 maart van 09.00 tot 17.00 uur
Dinsdag 6 maart van 09.00 tot 17.00 uur

Vaste exposanten
Woensdag 7 maart van 09.00 tot 17.00 uur
Donderdag 8 maart van 09.00 tot 17.00 uur
Bekijk het openingsprogramma voor meer informatie.