image

BUY & BLOOM, dé schoenenbeurs van Nederland: Oriënteren, kijken wat de noviteiten in de markt zijn, je laten inspireren door presentaties en natuurlijk nieuwe contacten opbouwen en bestaande contacten aanhalen. Tijdens deze dagen kun je bij CAST terecht voor afspraken met bekende en nieuwe merken onder het genot van muziek, een lekker lunch en aan het einde van de dag een hapje en een drankje. ​

OPENINGSTIJDEN
Zondag   10:00 - 17:00 uur (+gastexposanten)
Maandag 09:00 - 17:00 uur (+gastexposanten) + aansluitend een borrel
Dinsdag   09:00 - 17:00 uur 

GASTEXPOSANTEN
Op zondag 1 en maandag 2 maart 2020 zijn er naast vaste exposanten ook gastexposanten te bezoeken. Een bezoek aan BUY & BLOOM geeft je de mogelijkheid om een grote veelzijdigheid aan merken te bekijken, variërend van laag tot hoog segment. Gezien de tijd in het seizoen is dit hét ultieme moment om op een zeer prettige en efficiënte manier je orders te schrijven.

Hieronder een overzicht van de deelnemende gastexposanten: 

image

PAK JIJ DIE LAATSTE PLEK NOG ALS GASTEXPOSANT?
We hebben nog een aantal plaatsen vrij voor gastexposanten. Indien u interesse of vragen heeft neem dan contact op met Caroline Beitler (c.beitler@cast.nl of bel naar 030 6037233)

VASTE EXPOSANTEN
Bezoek naast de beursvloer ook onze vaste exposanten. In CAST zijn ruim 160 showrooms gevestigd die samen zo'n 600 merken vertegenwoordigen. 

PROGRAMMA ZONDAG
- Bezoek vaste- & gastexposanen.
- Laat je 'ouderwets fotograferen' op een polaroid en maak kans op leuke prijzen.
- Ga weer met schone schoenen naar huis dankzij de poetsstoel van Frans Muller  
- Ontdek AllGoods (showroom 480): een netwerk van ‘allgood companies & true fashion labels’, waarbij het delen van inspiratie en informatie voorop staat.
- Ga de competitie met je collega's aan in onze playcourt (showroom 602). 

PROGRAMMA MAANDAG 
- Bezoek vaste- & gastexposanen.
- Laat je 'ouderwets fotograferen' op een polaroid. 
- Ga de competitie met je collega's aan in onze playcourt (showroom 602). 
​- Ga weer met schone schoenen naar huis dankzij de poetsstoel van Frans Muller  
- Ontdek AllGoods (showroom 480): een netwerk van ‘allgood companies & true fashion labels’, waarbij het delen van inspiratie en informatie voorop staat.
- 15:30 uur Uitreiking zilveren en gouden schoen (ANWR Garant) - op het middenplein
- 16:30 uur BORREL | Bijpraten over schoenen & meer
De maandag wordt feestelijk afgesloten door een optreden van niemand minder dan DJ JEAN! Bekend van diverse hits zoals The Launch & Every Single Day. Kom jij ook? 

image