image

Welkom op Buy&Bloom! Dé beurs om in te kopen, nieuwe contacten op te bouwen en bestaande contacten aan te halen. Op die manier brengen we samen de branche verder. Sterke relaties tussen leveranciers en retailers zijn hiervoor essentieel.

Op zondag 1 en maandag 2 maart 2020 zijn er naast vaste exposanten ook gastexposanten te bezoeken. Tijdens deze dagen kun je terecht voor afspraken met bekende en nieuwe merken onder het genot van muziek, een hapje en een drankje. Op 1 maart zijn de showrooms geopend van 10.00 - 17.00. Op 2 en 3 maart van 09.00 tot 17.00 uur. 

Vaste- en gastexposanten

In CAST zijn ruim 160 showrooms gevestigd die samen zo'n 600 merken vertegenwoordigen. Daarnaast zijn er tijdens vooraf bepaalde beursdagen ook gastexposanten te vinden. Een bezoek aan Buy&Bloom geeft je de mogelijkheid om een grote veelzijdigheid aan merken te bekijken, varierend van laag tot hoog segment. Gezien de tijd in het seizoen is dit hét ultieme moment om op een zeer prettige en efficiënte manier je orders te schrijven.

Ons advies? Maak afspraken met everanciers tijdens Buy & Bloom zodat ze alle tijd voor je hebben en je in de beste sfeer je orders kunt doen!

Beurstijden Buy&Bloom

Vaste- en gastexposanten
Zondag 1 maart van 10.00 tot 17.00 uur 
Maandag 2 maart van 09.00 tot 17.00 uur

Parkeren

LET OP! Ticketloos parkeren CAST
Vanaf heden kan er uitsluitend met pinpas/creditcard en middels kentekenregistratie worden betaald. Dit betekent dat je géén ticket meer aan de automaat ontvangt bij het inrijden. 

INRIJDEN VIA KENTEKENREGISTRATIE EN ZONDER TICKET. BETALEN ALLEEN MET PINPAS OF CREDITCARD AAN AUTOMAAT BIJ RECEPTIE OF BIJ SLAGBOOM UITRIJDEN.

Parkeergarages vol? Je kunt voor slechts € 5 (alleen per pin te voldoen) parkeren op het terrein naast CAST.