Open dagen & Events > Experience day

Experience Day | Maandag 23 april 2018

 

Celebrate Experience Day! Hét event voor uw winkelpersoneel!

Op maandag 23 april organiseert C.A.S.T. een speciaal event voor het winkelpersoneel: Experience Day! 
Uw winkelpersoneel is namelijk minstens zo belangrijk als de collecties. Zij moeten aanvoelen waar uw klanten naar op zoek zijn. Uw winkelpersoneel is de belangrijkste schakel tussen uw klant en de verkoop van een schoen, sneaker, tas of accessoire. Om de juiste items aan die specifieke klant voor te leggen is vakkennis nodig en écht contact. 

Welkom in de wereld van de leverancier

Tijdens de Experience Day wordt het winkelpersoneel ondergedompeld in de wereld van de leverancier. Zo komt het winkelpersoneel alles te weten over de maakwijze en het materiaalgebruik van een schoen, tas of accessoire, het onderhoud van de items, de nieuwste collecties en de corporate story van de merken. Experience day is een inspirerend event voor winkelpersoneel; vol advies, interessante presentaties en workshops.

Openingstijden Experience Day
Maandag 23 april: 09.00u - 17.00u.

Presentaties

In C.A.S.T. zijn er ruim 600 merken gevestigd. Veel merken stellen hun showroom open voor presentaties en workshops tijdens Experience Day.

Stel je eigen programma samen!

Iedereen is welkom op Experience Day, maar je hoeft natuurlijk niet allemaal dezelfde sessies bij te wonen! Bij het bestellen van gratis tickets kun je per persoon aangeven welke sessies je wil bijwonen. Ideaal om kennis met elkaar te delen en zoveel mogelijk te weten te komen over de branche!