Open dagen & Events > Experience day

image

 

Experience Day | Maandag 23 april 2018

Hét event voor uw winkelpersoneel!

Op maandag 23 april organiseert C.A.S.T. een speciaal event voor het winkelpersoneel: Experience Day! 
Uw winkelpersoneel is namelijk minstens zo belangrijk als de collecties. Zij moeten aanvoelen waar uw klanten naar op zoek zijn. Uw winkelpersoneel is de belangrijkste schakel tussen uw klant en de verkoop van een schoen, sneaker, tas of accessoire. Om de juiste items aan die specifieke klant voor te leggen is vakkennis nodig en écht contact. 

Tijdens de Experience Day wordt het winkelpersoneel ondergedompeld in de wereld van de leverancier. Zo komt het winkelpersoneel alles te weten over de maakwijze en het materiaalgebruik van een schoen, tas of accessoire, het onderhoud van de items, de nieuwste collecties en de corporate story van de merken. Experience day is een inspirerend event voor winkelpersoneel; vol advies, interessante presentaties en workshops.  

Thema: Gastvrijheid | Gastblijheid - Meneer Reimers

Deze editie van Experience Day staat alles in het teken van gastvrijheid | gastblijheid. Deze termen worden kracht bijgezet met de komst van Meneer Reimers tijdens de plenaire sessie. Meneer Reimers is bekend van tv-programma's zoals 'Mijn tent is top' en 'Herrie in de Duiventros'. Zijn onbegrensde kennis over gastvrijheid en gastblijheid laat aan het winkelpersoneel zien hoe je je bezoekers hoort te benaderen en hoe je ervoor zorgt dat ze graag nog eens terugkomen. Deze sessie vindt plaats op het Middenplein rond 14.00u. 

Openingstijden Experience Day
Maandag 23 april: 09.00u - 17.00u.

Sessietijden
Sessie 1: 10.00 - 10.30
Sessie 2: 10.45 - 11.15
Sessie 3: 11.30 - 12.00
Lunch: 12.00 - 13.30
Sessie 4: 13.30 - 14.00
Plenaire Sessie: 14.00 - 15.00 
Sessie5: 15.15 - 15.45

Presentaties

In C.A.S.T. zijn er ruim 600 merken gevestigd. Veel merken stellen hun showroom open voor presentaties en workshops tijdens Experience Day. 

Lunch

Tijdens Experience Day kunt u tussen 12.00 - 13.30 gratis lunchen op het Middenplein. 

Stel uw eigen programma samen!

Iedereen is welkom op Experience Day, maar u hoeft natuurlijk niet allemaal dezelfde sessies bij te wonen. Bij het bestellen van gratis tickets kunt u per persoon aangeven welke sessies u wil bijwonen. Ideaal om kennis met elkaar te delen en zoveel mogelijk te weten te komen over de merken!