Segmentatiedagen > Gastexposant worden

Heb jij interesse om gastexposant te worden? 

Oriënteren en inkopen begint bij CAST, het handelsplatform voor schoenen, sport & mode. In onze 160 showrooms is een internationaal aanbod van meer dan 600 merken te vinden. Tijdens onze beurzen bieden wij (naast onze vaste showrooms) de mogelijkheid voor gastexposanten om hun merk(en) te promoten. 

Onze beurzen zijn opgesplitst in vier verschillende segmenten: Sport & Lifestyle, Kids, Comfort & Accessoires. Op deze manier brengen wij je met de juiste doelgroep in contact. Daarnaast organiseren wij ook een 3-daagse beurs Buy & Bloom (met 2 dagen de gastexpo). 

CAST presenteert tijdens de segmentatiedagen een veelzijdigheid aan merken. Van nieuwe labels tot gerenommeerde merken. We doen er alles aan om onze bezoekers een breed aanbod te kunnen doen van het segment in de markt.

image

Standmogelijkheden
Wij bieden een compleet pakket aan. In de prijs zijn wifi, elektra, verlichting en koffie/thee inbegrepen. Parkeerkaarten, lunch en borrelplanken zijn niet inbegrepen, maar kunnen wel van te voren worden besteld. Op al onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. 

Uiteraard ontvangen wij u graag als gastexposant tijdens de segmentatiedagen.Het is bewezen dat de gastexpo laagdrempelig is en er hier makkelijk contacten worden gelegd. Win-win als je het ons vraagt! 

Indien u interesse of vragen heeft neem dan contact op met Caroline Beitler (c.beitler@cast.nl of bel naar 030 6037233)

‚ÄčKlik hier voor het inschrijfformulier.

Click here for the English registrationform 

.