Over C.A.S.T. > Hotspots

Need a Hotspot?

Het Centrum voor Accessoires, Schoenen en Tassen (C.A.S.T.) is het kloppend hart van de schoenen-, tassen- en accessoirebranche. Ruim 600 merken zijn hier gevestigd en ieder half jaar brengen zo’n 2400 retailers een bezoek aan deze merken.

Inspireren

Naast het inkopen van collecties biedt C.A.S.T. de mogelijkheid aan bedrijven om de grote hoeveelheid retailers te inspireren met andere belangrijke aspecten van ondernemen. Denk hierbij aan winkelinrichting, visual merchandising, geurmarketing, verlichting en nog veel meer.

image

Exclusieve hotspots

C.A.S.T. stelt hiervoor exclusieve hotspots beschikbaar waar bedrijven hun producten geheel naar eigen wens presenteren. Deze hotspots hebben een zeer centrale ligging in het pand waardoor u niet te missen bent door de duizenden retailers!

Als 'Hotspotter' bent u volledig vrij in de inrichting van deze hotspots zodat u uw product optimaal kunt presenteren. En waar kunt u uw doelgroep nou beter bereiken dan in een centrum vol schoen- en moderetailers?

Online zichtbaarheid

Een hotspot is niet het enige wat u ontvangt. C.A.S.T. is naast een fysiek centrum ook een sterk online platform. Als u  hotspotter bent, zorgen wij ervoor dat u ook online goed zichtbaar bent onder de retailers. Dit gebeurt door een nieuwsbericht op de website en een vermelding op in de maandelijkse nieuwsbrief.

Partner

Als hotspotter wordt u automatisch partner van C.A.S.T. Op de website krijgt u de gelegenheid om uzelf voor te stellen aan de retailers. Uiteraard stelt het management u voor wanneer een bezoeker een vraag heeft waarop u het antwoord kunt zijn.

Ook Hotspotter worden?

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met C.A.S.T. via info@cast.nl of bel naar 030-603 7233

image