Over C.A.S.T. > In de pers

C.A.S.T. in de pers

De schoenen-, tassen- en accessoirebranche heeft verschillende vakbladen en online kanalen die regelmatig over C.A.S.T. schrijven. Op deze pagina vindt u een overzicht van C.A.S.T. in de pers. 

Inkoopcentra onmisbaar in de schoenenbranche

Marktdata.nl | 6 april 2018

Uit het Marketingrapport Schoenenbranche 2018 blijkt dat 78 procent van de schoendetaillisten inkopen doet op inkoopbeurzen. En een meerderheid van de detaillisten denkt dat de rol van inkoopcentra zoals C.A.S.T. ook in de toekomst gehandhaafd zal blijven.​
Lees meer

Een terugblik op Experience Day in C.A.S.T.

The right SIZE | 3 november 2017

Zo’n 300 winkelmedewerkers kwamen op 30 oktober naar C.A.S.T. om alles te leren over de merken die in de winkel staan. Hoe wordt een schoen gemaakt? Hoe krijg je de échte elegante gentleman terug in het Nederlandse straatbeeld en hoe leer je jezelf aan om anders naar een alom bekende sneaker te kijken?
Lees meer

Buy&Bloom: drukte in de showrooms en een positieve sfeer

Schoenvisie | 14 september 2017

Van zondag 10 tot en met donderdag 14 september stond C.A.S.T. in het teken van Buy&Bloom. Het concept beleefde dit seizoen haar tweede editie. De vaste en gastexposanten zijn overwegend positief over de sfeer en opzet, maar...
Lees meer

Exposanten over tweede editie BrandNew

Schoenvisie | 24 augustus 2017

Exposanten kijken tevreden terug op de tweede editie van BrandNew, op 21 en 22 augustus in C.A.S.T. Winkeliers lijken weer open te staan voor vernieuwing, er wordt meer ‘gewinkeld’.
Lees meer

Eerste editie Buy&Bloom: Goede sfeer, maar rustig 

Schoenvisie | 17 maart 2017

Van zondag 12 tot en met dinsdag 14 maart 2017 vond voor het eerst de nieuwe inkoopbeurs Buy&Bloom plaats in schoenencentrum C.A.S.T. in Nieuwegein. Nu de ISLN is verdwenen, is het voor alle partijen aftasten hoe de nieuwe indeling werkt.
Lees meer

Debuut BrandNew in C.A.S.T.

TRED | 28 februari 2017

Op 20 en 21 februari organiseerde C.A.S.T. de eerste editie van de BrandNew beurs. Tijdens deze beurs stonden de schoenen- en tassentrends centraal. Zowel de trendshow als de beursvloer waren volgens de organisatie een succes.
Lees meer

BrandNew: exposanten blij met goede aftrap inkoopseizoen

Schoenvisie | 24 februari 2017

Op maandag 20 en dinsdag 21 februari 2017 organiseerde schoenencentrum C.A.S.T. in Nieuwegein voor het eerst de vakbeurs BrandNew. Dit seizoen geen ISLN, maar twee afzonderlijke beurzen (de Buy&Bloom wordt in maart gehouden) zodat retailers kunnen kiezen wanneer ze behoefte hebben om in te kopen. 
Lees meer

BrandNew en Buy&Bloom nieuwe beursnamen C.A.S.T.

TRED | 9 december 2016

C.A.S.T. grijpt het nieuwe jaar aan om een nieuwe start te maken. De vertrouwde evenementen TrendEvent en ISLN veranderen van naam en concept. BrandNew wordt de beurs waar je nieuwe ideeën en trends opdoet en kennismaakt met nieuwe mensen en merken. Tijdens Buy&Bloom staat het vinden van de juiste match centraal.​
Lees meer

De P van Plezier: ‘De verkoper wordt steeds belangrijker’

Schoenvisie | 1 november 2016

Tijdens de Experience Day in C.A.S.T. gaf Chantal Riedeman van Shopology een presentatie over het belang van de P van Plezier. “Het grootste cadeau dat je je bezoeker kan geven is een lach.”
Lees meer