Over C.A.S.T. > Over C.A.S.T.

C.A.S.T. is gevestigd in het centrum van Nederland en hét handelsplatform voor de schoenen- , tassen, lederwaren, reisartikelen en accessoirebranche. C.A.S.T. presenteert zich als een modern indoor-winkelcentrum en heeft een oppervlakte van 20.000 m2. Gezamenlijk presenteren de agenten, importeurs, groothandelaren, en vertegenwoordigingen van binnen- en buitenlandse fabrikanten in 160 showrooms een internationaal aanbod van meer dan 600 merken.

Beurzen en evenementen
C.A.S.T. huisvest niet alleen permanente exposanten, maar organiseert ook beurzen waaraan gastexposanten met bijzonder interessante collecties deelnemen. De data waarop er beurzen en evenementen plaatsvinden vindt u in het openingsprogramma. Buy&Bloom vindt ieder seizoen plaats. Bent u geïnteresseerd in deelname aan (één van) de beurzen, neemt u dan contact met ons op.

Openingsprogramma
Alvorens een bezoek aan C.A.S.T. te brengen is het belangrijk eerst het openingsprogramma te raadplegen. C.A.S.T. is voor de vakhandel het hele jaar, alle werkdagen toegankelijk. Op de dagen vermeld in het openingsprogramma zijn alle showrooms geopend, daarbuiten uitsluitend op afspraak.

C.A.S.T. is uitsluitend toegankelijk voor detailhandel. De retailers die bij C.A.S.T. staan ingeschreven worden op de hoogte gehouden van de beurzen en andere activiteiten. Bent u voornemens een winkel te starten? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 030-6037233 of mail naar info@cast.nl. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Als u een eerste bezoek aan ons brengt, meldt u dan even bij de receptie. Onze receptioniste voorziet u graag van informatie en maakt u wegwijs in het centrum.