Over C.A.S.T. > Partners

 

image

Textiles & More
Sinds dit seizoen is het voor branchevreemde bedrijven mogelijk om een zogenaamde hotspot ruimte te adopteren in C.A.S.T. Textiles & More (T&M)  is de eerste partner die we dit seizoen mogen verwelkomen. Het bedrijf uit Den Haag is enkele jaren geleden gestart vanuit het agenturen bedrijf Brunia Interiors en presenteert op niveau 1 in C.A.S.T. de vele mogelijkheden en effecten rondom vloeren en textiel. Lees meer

   
image Stijl Retail Design
Stijl Retail Design verzorgt alle Visual Merchandising tijdens beurzen en events.
   
imageimage Mooi Werk Ontwerp & Maymyday
Mooi Werk Ontwerp en Maymyday ontwerpen al jarenlang alles voor C.A.S.T. op grafisch gebied. Zij vertalen de wensen van C.A.S.T. naar een sterk visueel en typografisch ontwerp. Van catalogi tot mooie overzichtelijke plattegronden en van brochures tot een compleet nieuwe huisstijl. Zij verzorgen het allemaal. Korte lijntjes, flexibel, meedenkend en creatief.
   
image

Fletcher Hotel
C.A.S.T. is gevestigd in hetzelfde pand als het Fletcher Hotel Nieuwegein. Dit is een luxe 4-sterren hotel met 81 hotelkamers, 16 zalen, een gezellig restaurant, bar, sauna, fitness en zwembad. Een ideale gelegenheid om even te relaxen en bij te komen van de drukke dag(en). C.A.S.T. heeft in samenwerking met Fletcher Hotel Nieuwegein een speciaal reductietarief gereaslieerd voor exposanten én bezoekers van C.A.S.T. Bekijk ze hier.