Vergaderen

Vergaderruimtes & Flexplekken

Zoekt u een inspirerende vergaderruimte in het centrum van Nederland, aan de A2? CAST biedt u alle gelegenheid om te meeten, flexwerken, brainstormen, lunchen, kennis te delen en presentaties te verzorgen.

In het centrum zijn verschillende ruimtes ingericht die een inspirerende omgeving bieden in het hart van de schoenen-, tassen- en accessoirebranche. Wij nodigen je van harte uit mee te liften op de dynamiek van dit bijzondere centrum!

Benieuwd naar de mogelijkheden? 
Interesse in een vergaderruimte van CAST of het organiseren van een activiteit? Neem dan contact met ons op via 030-6037233 of stuur een mail naar info@cast.nl

Gratis retailadvies

Wil je meer weten over de ideale klantreis binnen jouw winkel of presentatie? Vraag je je af of jouw winkelindeling optimaal is of kun je wel wat merchandisetips gebruiken? Retail Theater heeft een antwoord voor je. Kom snel langs in het retaillab in CAST! Je vindt Retail Theater in het Kenniscentrum (2e verdieping, showroom 418). Er is steeds een ander thema waar Retail Theater meer over vertelt. 

Over RetailTheater
Veel retailers vragen het zich af: is er toekomst voor de winkel in het straatbeeld? De concurrentie is groot, ook door de komst van online. Het antwoord is een volmondig ja. Als je tenminste het verschil maakt. En dat is waar RetailTheater voor staat.

RetailTheater is een boek, training, platform én een online wereld. Het doel: retailers, ketens en hun toeleveranciers advies en de tools geven om hun winkelconcepten nog beter te maken. Lees meer op retailtheater.nl of volg hen via social media voor inspiratie en handige tips.

Zeker weten dat Retail Theater de tijd voor je heeft? Reserveer dan een plekje via info@retailtheater.nl.