Vergaderen

Vergaderen

Als Centrum van Accessoires, Schoenen en Tassen zijn we het gehele jaar geopend. U kunt dus ook het gehele jaar bij ons terecht om te meeten, flexwerken, brainstormen, presenteren en productpresentaties te houden.

We bieden u diverse unieke ruimtes in een omgeving die met recht het hart van de schoenen-, tassen- en accessoirebranche genoemd mag worden. Wij nodigen u dan ook van harte uit mee te liften op de dynamiek van deze bijzondere vereniging!

Interesse in een vergaderruimte of het organiseren van een activiteit? We bieden verschillende arrangementen aan om u een passend aanbod te kunnen doen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Neem contact met ons op via 030-6037233 of stuur een mail naar info@cast.nl

Gratis retailadvies

Wil je meer weten over de ideale klantreis binnen jouw winkel of presentatie? Vraag je je af of jouw winkelindeling optimaal is of kun je wel wat merchandisetips gebruiken? Retail Theater heeft een antwoord voor je. Kom snel langs in het retaillab in C.A.ST! Je vindt Retail Theater in het Kenniscentrum (2e verdieping, showroom 418). Er is steeds een ander thema waar Retail Theater meer over vertelt. 

Over RetailTheater
Veel retailers vragen het zich af: is er toekomst voor de winkel in het straatbeeld? De concurrentie is groot, ook door de komst van online. Het antwoord is een volmondig ja. Als je tenminste het verschil maakt. En dat is waar RetailTheater voor staat.

RetailTheater is een boek, training, platform én een online wereld. Het doel: retailers, ketens en hun toeleveranciers advies en de tools geven om hun winkelconcepten nog beter te maken. Lees meer op retailtheater.nl of volg hen via social media voor inspiratie en handige tips.

Zeker weten dat Retail Theater de tijd voor je heeft? Reserveer dan een plekje via info@retailtheater.nl.