Merken >

Donsje Amsterdam B.V.

Over Donsje Amsterdam B.V.

Donsje Amsterdam richt zich op het ontwerpen en produceren van kinderschoentjes voor kinderen tot en met 6 jaar. Naast schoentjes zijn er ook accessoires voor oudere kindjes. De ontwerpen van het Amsterdamse Label Donsje zijn ge√Įnspireerd op de romantiek van vroeger en het stoere van nu en dat met hoge kwaliteit leer voor de zachtste voetjes! Elk product heeft de echte cute-factor en wordt verpakt in een feestelijk zakje met daaraan een rinkelend belletje.

De producten zijn speciaal met de hand gemaakt om een comfortabele en gezonde basis voor de kleine voetjes te bieden. Zo kunnen baby's, peuters en kinderen (van 0 tot 6 jaar) zich op een natuurlijke wijze ontwikkelen in de richting van hun eerste stapjes! De voetjes worden goed beschermd en krijgen ruimte om vrij te bewegen. De geruwde leren zool geeft voldoende grip op een gladde ondergrond, en vanaf 1 jaar zit er zelfs een rubberen zool onder. Ook hebben alle schoentjes een brede instap zodat alle voetjes er makkelijk in kunnen schuiven. De schoentjes blijven stuk voor stuk goed zitten. Het natuurlijke zachte leer is licht en voelt heerlijk aan en zorgt ervoor dat de schoentjes flexibel zijn. Er worden natuurlijke leersoorten gebruikt van de hoogste kwaliteit zodat broertjes en zusjes er later ook nog plezier van kunnen hebben.

Elk schoentje dat Donsje produceert is bestudeerd en gecontroleerd om de kleintjes de kwaliteit te geven die ze verdienen. Alle schoentjes worden gemaakt van 100% kwalitatief goed leer. We bewerken het leer op verschillende manieren. Zo heeft Donsje ook Nubuck leer. Nubuck wordt gemaakt door de bovenkant van het leer licht te schuren, waardoor er een fluweelachtige uitstraling ontstaat, het extreem zacht aanvoelt en wat een perfecte kwaliteit oplevert. Dit is dan ook waar nubuck leer om bekend staat. Het uiterlijk van het leer lijkt op dat van suede, maar nubuck is iets zachter en steviger waardoor de schoentjes lang mee zullen gaan. Dit maakt nubuck leer een duurzaam materiaal.


Leverancier

Donsje Amsterdam B.V.

Showroom

C046 1

Adres

Dynamostraat 72,
1014 BZ Amsterdam

Postadres

Dynamostraat 72,
1014 BZ Amsterdam

T 020 2101321
E contact@donsje.com
Facebook www.facebook.com/donsjeamsterdam
Instagram https://www.instagram.com/donsjeamsterdam

www.donsje.com