Merken >

Super Cracks

Over Super Cracks

Super Cracks zet al jarenlang de grootste modetrends om in draagbare en betaalbare damesschoenen van hoge kwaliteit. Van sportief tot casual en van joggers tot soft booties; Super Cracks is origineel en comfortabel, zonder een trend te missen.

Anno 1978

Al ruim 35 jaar heeft Comforta met Super Cracks een sterk merk in huis en dat ziet u terug in onze collecties. We steken retro-trendy in een nieuw jasje, maar met de kwaliteit waarmee we al jaren naam maken. Super Cracks is vertrouwd en toch vernieuwend.

Alleen het beste

Comforta staat voor hoge kwaliteit; we keuren de Super Cracks materialen op klasse, uitstraling en gevoel. Alleen de beste materialen voldoen aan onze eisen en we kiezen voor elk model de beste fabrikant. Super Cracks is commercieel, maar onderscheidend door het gebruik van rijke materialen.

Trendy met karakter

Super Cracks zet trends uit de sportscene om in draagbare modellen met een eigen identiteit. De prints van Super Cracks worden door onze designer ontworpen en zijn daardoor steeds weer origineel en authentiek. Door het gebruik van eigen leesten en zolen garanderen we draagcomfort en kwaliteit. Pronta moda, met karakter.

Super Cracks trekt aandacht

De collecties van Super Cracks springen in het oog. Onze producten zijn laagdrempelig in te kopen, zeer verkoopbaar én een blikvanger voor uw winkel en etalage!

Private labeling

Heeft u interesse in Super Cracks modellen, maar met uw eigen merkbeleving? Comforta is gespecialiseerd partner in private labeling. Neem contact met ons op of kom eens langs in onze showroom. We vertellen u er graag meer over!Leverancier

Comforta Nieuwkoop B.V.

Showroom

011 0
Plattegrond

T 030 6037746
F 030 6054351

Levert uit voorraad / op korte termijn

Adres

Nijverheidsweg 5,
2421 LR Nieuwkoop

T 0172 579202
F 0172 572519
E info@comforta.nl

www.comforta.nl

Contactpersonen