CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Van Drunen Schoenfabriek aanwezig bij werkbezoek koningin Maxima aan het Schoenenkwartier

Van Drunen Schoenfabriek aanwezig bij werkbezoek koningin Maxima aan het Schoenenkwartier

Afgelopen dinsdag 23 april was Remco van Drunen aanwezig om familiebedrijf van Drunen Schoenfabriek te vertegenwoordigen tijdens het werkbezoek van koningin Maxima aan het Schoenenkwartier in Waalwijk. Koningin Maxima heeft samen met Sacha Ausems (burgemeester van Waalwijk) en Rinske Jurgens (Directrice Schoenenkwartier) het museum bezocht, waarna een mooi gesprek over het schoenenambacht volgde.

Hare majesteit was deze dag aanwezig om o.a. met verschillende lokale ondernemers uit de Langstraat te praten over hun vak en hun bijdrage aan de schoen- en lederindustrie. 

"We zijn bevoorrecht om als één van de weinige productiebedrijven binnen de Langstraat aan te mogen schuiven en hierover met passie te vertellen. Je merkte de oprechte interesse vanuit Hare Majesteit voor de traditionele ambacht. Onderwerpen als behoud van vakkennis/opleidingen, hoe dragen we bij aan innovatie en duurzaamheid, hoe werken we met collega's samen in niet alleen de directe omgeving, maar ook op nationaal- en internationaal niveau", aldus van Drunen Schoenfabriek.

Na het gesprek samen met de overige officiële partners van het Schoenenkwartier was er ook tijd om meegenomen producten in een 1 op 1 situatie te presenteren aan Hare Majesteit. Geïnteresseerde- en kritische vragen over het maakproces van de schoenen vlogen Remco om de oren, daardoor merkte je dat een bezoek aan het Schoenenkwartier niet alleen een verplichting voor haar was, maar hieruit blijkt dat ze veel interesse heeft in design- en (ambachtelijke) maakprocessen.

Hoe heeft Remco deze bijzondere (verjaar)dag ervaren?
"Een unieke ervaring waar ik met trots en heel veel plezier op terugkijk. En ook trots ben op onze collega's die ervoor zorgen dat wij samen ons vak in Nederland vol passie en plezier uit kunnen blijven voeren", aldus Remco. 

Bron: Van Drunen Schoenfabriek 
Beeld: Brabants Dagblad

Bezoek Van Drunen Schoenfabriek @ CAST showroom 094-096

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...