Exposant worden

Sluit je aan!


CAST biedt mooie en betaalbare showrooms aan in Nieuwegein vanaf 20m². Ben jij op zoek naar een ruimte waar je zorgeloos kunt ondernemen in een professionele omgeving? Dan ben je bij CAST aan het juiste adres! 

CAST is een exposantenvereniging die bestaat uit ruim 150 leden die samen zo'n 500 merken vertegenwoordigen. Bij aanhuur van een vaste showroom in CAST wordt je automatisch lid van de exposantenvereniging. In de huidige tijd waarin alles draait om efficiëntie en tijd kostbaar is, is het zeer prettig werken in een centrum waar zo’n grote concentratie aan merken en faciliteiten vertegenwoordigd zijn.Mogelijkheden
Er zijn verschillende mogelijkheden om bij CAST een showroom te huren. Voor bedrijven in de schoenenbranche die nieuw zijn in CAST, hebben we speciale starterscontracten van één jaar, om tegen een gereduceerd huurtarief 2 seizoenen te kunnen testen.

Voor de modebranche leveren we maatwerk voor de gewenste huurperiode. Er kan al een showroom gehuurd worden vanaf de minimumperiode van 1 maand. 

Het is ook mogelijk om één dag op één van onze events aanwezig te zijn als gastexposant waarbij een kant en klaar “full serviceconcept” gehuurd kan worden op de gastexpo in ons pand. Er zijn verschillende stijlen en m2 beschikbaar in deze ruimte. 

Ben je actief in één van deze branches en wil je meer informatie? Bel ons voor een afspraak of mail naar info@cast.nl, dan nemen wij spoedig contact met je op om je wensen te realiseren

Voordelen showroom huren

 

  • Maak deel uit van het Handelsplatform voor Schoenen, Sport & Mode  
  • Deelname aan onze beurzen
  • Verhoog je online & offline zichtbaarheid
  • Alle merken bij elkaar op één plek.

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...