CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

De inkoopagenda voor 2024-2 is definitief!

De inkoopagenda voor 2024-2 is definitief!

Ben jij benieuwd hoe de inkoopagenda voor 2024-2 eruit ziet? Lees hier meer over de planning van 2024-2.

De inkoopagenda voor 2024-2 is definitief. Tijdens alle vaste open dagen zijn alle showrooms geopend van 09.00-17.00. Natuurlijk ben je ook welkom buiten deze dagen, maak hiervoor een afspraak met je leverancier(s).

Bekijk hieronder een overzicht van alle aankomende events.

STREETVIEW

Op maandag 17 juni 2024 vindt de 2e editie van STREETVIEW plaats bij CAST in Nieuwegein. Kom langs en ontdek het complete aanbod voor streetwear en young fashion brands. 

PREVIEW KIDS:

Op maandag 24 juni 2024 vindt de 2e editie van PREVIEW KIDS plaats bij CAST in Nieuwegein. De eerste merken hebben zich al aangemeld. PREVIEW KIDS zal net als de heren- en dameseditie draaien om relevante merken, focus op product en contact leggen en onderhouden tussen leverancier en inkoper. 

PREVIEW WOMEN/MEN:
PREVIEW is sinds juli 2020 een initiatief van CAST in samenwerking met enthousiaste mode-agenturen. Met het organiseren van deze mode ‘voorkijk’ dagen slaat CAST een nieuwe weg in om Nederlandse inkopers in de mode met nieuwe collecties te inspireren op een centrale plek in Nederland met alle faciliteiten die een bezoeker mag verwachten.

  • PREVIEW WOMEN IV I 01.07.24
  • PREVIEW MEN VII I 08.07.24

DE SCHOENENDAGEN:
Op maandag 26 en dinsdag augustus 2024 zijn de bekende Schoenendagen! Alle segmenten van zowel nationale als internationale merken komen op deze twee dagen bij elkaar. Naast dat onze gastexpo gevuld is met mooie merken zijn ook alle showrooms geopend.

COMFORTABLE FASHION DAYS: 
Van zondag 1 september t/m dinsdag 3 september 2024 zijn de COMFORTABLE FASHION DAYS. Tijdens deze dagen zetten wij onze comfort merken extra in de kijker.

GOODS:
Maandag 9 september 2024 organiseert CAST in samenwerking met Goldkrone-Lecombi het LEDERWAREN & ACCESSOIRES event. Ontdek alle lederwaren, tassen en accessoires bij elkaar op één plek.

Bekijk hier de volledige agenda

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...